Mostanában elég sokszor eszünk avokádós szendvicset. Ezt Hajnitól és Balázstól tanultuk, amikor itt voltak. Annyi az egész, hogy az avokádót, ha már jó érett, akkor szépen lehet kenni a pirítósra. Ezután meg kell picit borsozni (én sót is teszek rá, Lala nem), majd egy kis citromlét csepegtetni rá és kész is. Szerintem az ötlet a guacamole nevű mexikói ételből ered, ez olyan, hogy az avokádót kikanalazzák a héjából, picit megtörik (mint a törtkrumplit) és összekeverik sóval, borssal, hagymával és citromlével. Ezt tortilla chips-el kanalazva eszik. Fincsi lehet, maga a szendvics is nagyon fincsi.
Ez volt Lala mai reggelije.
Fincsi ám, próbáljátok ki.
az ilyesmit én is szeretem, ma is avokado lesz a menu, csak hallal. :)
VálaszTörlésHmmm, az fincsi :)
VálaszTörlés